home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

Old Songs, New Songs
Improviseren met en vanuit bestaande liedjes - op Genetic Choir manier!

We vermorzelen in deze workshop het hardnekkige idee dat er een wezenlijk verschil is tussen improviseren en het zingen van een bekend liedje. Er is natuurlijk een verschil, maar ook weer helemaal niet: Hoe sta je in het moment, ongeacht of wat je zingt is voorbereid of niet? Ook het idee van ‘respectvolle omgang met bestaand materiaal’ gaan we zowel omarmen als ook compleet herdefinieren: De meegebrachte liedjes worden zowel intact gehouden als ook roekeloos opgeknipt en hergebruikt in kwaliteitsvolle Genetic Choir instant composities.

Je werkt individueel aan je eigen stem en de interpretatie van je lied en daarnaast in duo en trio configuraties, en in kleine ensemble setting.9 - 10 MAART 2024 - OLD SONGS, NEW SONGS
10:00 - 16:30 / 139,- / studio De Eester / C. van Eesterenlaan 302, 1019 JR Amsterdam
 
Deze workshop combineert het vrije improviseren van het Genetic Choir met het ogenschijnlijk tegenovergestelde: Neem een bestaand lied mee!

Een lied zodanig te leren zingen dat het sprankelt en boeit in het moment heeft veel overeenkomsten met improviseren. Daarnaast gaan we met de 'oude liederen' ook nieuwe liederen maken: Ze worden met liefde uit elkaar gehaald en fijngemalen door Genetic Choir techniek om vervolgens als een fenix uit de as te herrijzen in onverwachte instant composities.

INSCHRIJVEN