home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

Vrijdagochtend Sessies
Zing- en trainingsessies, Genetic Choir style, op vrijdagochtenden. Inschrijving per blok: 8 keer trainen met een vaste groep en je improvisatie vaardigheden verdiepen.

De Vrijdagochtend Sessies zijn voor mensen die al kennis hebben gemaakt met Genetic Choir werk en verdieping zoeken.

In een ritme van ongeveer om de week (data worden per blok gepland) trainen we met een vaste groep zangers op vrijdagochtenden. Deelnemers commiteren zich voor 8 sessies aan het werken met elkaar. Door de vaste groep en de regelmaat kan het werk van sessie naar sessie verdiepen.
Ook de vrijdagochtenden zijn (net als de andere openbare workshops) tevens oefenterrein voor het professionele ensemble, dus de groep bestaat altijd uit een mengsel van zowel nieuwe als ervaren zangers van het Genetic Choir.

Altijd in januari/februari en in augutus/september is het mogelijk om in te stromen.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het aankomende blok vrijdag sessies, check hier beneden of in de agenda even de data.

Reserveer op tijd, groepsgrootte is beperkt en de sessies zijn populair!

Let op: Het idee is dat je al eerder een Genetic Choir workshop hebt gedaan, zodat je weet waar je 'ja' op zegt!  :-D2 FEBRUARI - 19 APRIL 2024 - FRIDAY MORNING SESSIONS - LENTE 2024
09:00 - 13:30 / 238,- (incl. btw) / studio De Eester / C. van Eesterenlaan 302, 1019 JR Amsterdam
 
Wil je samen met een gecommiteerde groep van stem improvisatoren je vaardigheden verdiepen? Als je al eerder een Genetic Choir workshop hebt meegedaan dan kun je aansluiten op de Vrijdagochtend Sessies!

Je traint met een hechte groep zangers, de inschrijving is voor een blok van acht sessies. De data voor de lente 2024 zijn:

2, 9, 16 februari
8, 15 maart
5, 12, 19 april

Er zullen twee groepen/tijdslots zijn: 9:00-11:00 en 11:30-13:30 - hoe eerder je je inschrijft hoe meer je de keus hebt, mocht je een bepaald tijdstip prefereren.

INSCHRIJVEN