home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

Vrijdagochtend Sessies
Tweewekelijkse zing- en trainingsessies van het Genetic Choir op vrijdagochtenden. Inschrijving per blok: 8 keer trainen met een vaste groep en je improvisatie vaardigheden verdiepen.

De Vrijdagochtend Sessies zijn voor mensen die al kennis hebben gemaakt met Genetic Choir werk en verdieping zoeken.

In een ritme van ongeveer om de week (data worden per blok gepland) trainen we met een vaste groep zangers op vrijdagochtenden. Deelnemers commiteren zich voor 8 sessies aan het werken met elkaar. Door de vaste groep en de regelmaat kan het werk van sessie naar sessie verdiepen.
Ook de vrijdagochtenden zijn (net als de andere openbare workshops) tevens oefenterrein voor het professionele ensemble, dus de groep bestaat altijd uit een mengsel van zowel nieuwe als ervaren zangers van het Genetic Choir.

Altijd in januari/februari en in augutus/september is het mogelijk om in te stromen.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het aankomende blok vrijdag sessies, check even de data van het komende block in de agenda. Tijden kunnen per blok verschillen en per groep waar je woprdt ingedeeld (bij twee groepen is het 9:00-11:00 of 11:30-13:30)

Je kan ook direct reserveren via de ticket link beneden. Stuur ons dan ook even een e-mail zodat we je betaling kunnen matchen met je contactgegevens:workshops@genetic-choir.org

Let op: Het idee is dat je al eerder een Genetic Choir workshop hebt gedaan, zodat je weet waar je 'ja' op zegt!  :-D3 FEBRUARI - 26 MEI 2023 - FRIDAY MORNING SESSIONS - LENTE 2023
09:00 - 13:30 / 238,- (incl. btw) / studio De Eester / C. van Eesterenlaan 302, 1019 JR Amsterdam
 
Wil je samen met een gecommiteerde groep van stem improvisatoren je vaardigheden verdiepen? Als je al eerder een Genetic Choir workshop hebt meegedaan dan kun je aansluiten op de Vrijdagochtend Sessies!

Je schrijft je in per blok van 8 sessies. Aankomende data zijn:
3+17 februari, 10+17+31 maart, 14 april, 12+26 mei

Er zullen twee groepen/tijdslots zijn: 9:00-11:00 en 11:30-13:30 - hoe eerder je je commiteert hoe meer je de keus hebt mocht je een bepaald tijdstip prefereren.

INSCHRIJVEN