home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

Genetic Choir Introductie Workshops
muziek maken als zwerm - binnen één middag

Genetic Choir is de concrete ervaring van een utopisch lijkend idee: Dat we op elk moment - samen - de muziek kunnen maken waar dat moment om vraagt. Iedereen kan zonder voorkennis deelnemen, want alle soorten stemmen en muzikale voorkeuren zijn welkom.

Maar als alles mogelijk is, hoe kies je dan waar je voor wil gaan? In deze workshop leer je zowel soepel mee te bewegen in een zwerm vol van klankmogelijkheden als ook trouw te blijven aan jezelf.

We besteden aandacht aan plezier hebben in je eigen stem en die van een ander. We maken je nieuwsgierig naar wat voor jou muziek is en vergroten je luistervaardigheden naar klanken en stiltes. We trainen overgave en stevigheid, en hoe je op elk moment je plek kan vinden in de muziek die ontstaat.

Alle niveaus welkom!

Elke deelnemer - van professioneel zanger tot beginneling - wordt uitgedaagd in zijn/haar veronderstellingen over het maken van muziek en de mogelijkheden van zijn eigen stem, en verlaat doorgaans onze workshops verrijkt, moe en voldaan.

Hierna besluit je bijvoorbeeld verdiepende weekend workshops te doen of de vrijdagochtend trainingen. En misschien wil je op termijn wel onderdeel worden van het professionele ensemble?
Ook kun je vrijwilliger worden in het Stem&Luister project (dan is deze intro workshop achteraf gratis voor je).

De training community van het Genetic Choir is een ecosysteem waarin veel wezens kunnen leven en iedereen zijn plek kan vinden op het niveau dat bij je past.

Genetic Choir training is geïnspireerd op de stem- en improvisatiekennis van talrijke (internationale) leraren en performers. We combineren dit met aikido principes en hedendaagse kennis over zwermintelligentie. Kom eens proeven!

Om meer te lezen over de diverse workshops en de Genetic Choir methode, klik hier.ZATERDAG 27 JANUARI 2024 - GENETIC CHOIR INTRO WORKSHOP
10:00 - 13:00 / 37€ / Location to be announced/ locatie wordt nog bekend gemaakt
 
Deze workshop werkt goed als een kennismaking met Genetic Choir zingen of om weer eens op te frissen en erbij te zijn. Iedereen kan meedoen! Bij het laten ontstaan van muziek vanuit een zwerm zangers zijn alle soorten stemmen en muzikale voorkeuren welkom.

Hierna besluit je bijvoorbeeld verdiepende weekend workshops te doen of de vrijdagochtend trainingen. Ook kun je vrijwilliger worden in het Stem&Luister project (dan is deze workshop achteraf gratis voor je).

INSCHRIJVEN