home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

AGENDA
In de agenda vindt u een overzicht van onze activiteiten die door ons of door derden worden georganiseerd en waarbij u van harte welkom bent. Binnen een getoonde datum kunt u veelal direct kaarten voor de concerten bestellen of u aanmelden voor een workshop.


 3 - 4 OKTOBER 2020 - STIL NU - WORKSHOP OP HET EILAND TEXEL
09:00 - 16:00 / 175,- euro / outside locations on the island and theatre studio in dorpshuis De Waal, Texel / Atelier de Waal, Langwaal 2, 1793 AJ De Waal, Texel
type: workshop

Natuur - Improvisatie - Solo

In de vergezichten op het eiland en omringd door de natuur wordt de beleving van het lichaam en de stem heel anders dan wanneer we in de stad zijn. De tijd lijkt ook anders te worden ondergaan. En het is er stil, op wel duizend manieren. De wind en de vogels zijn aanwezig met hun geluiden, en op sommige momenten is het opeens écht helemaal stil. Uit stilte ontstaat mogelijkheid en ruimte. En dan de stem.

Atelier de Waal (Anet van de Elzen) organiseert een Genetic Choir workshop op het eiland Texel!

Lees meer hierover door op onderstaande knoppen te drukken.

Voor alle vragen, of om je alvast aan te melden, mail naar Anet van de Elzen via: atelierdewaal@gmail.com

lees meer    TICKETS

15 JANUARI - 30 APRIL 2021 - VRIJDAGOCHTEND SESSIES - VOORJAAR 2021
10:00 - 12:30 / € 236,- for 8 sessions (incl. 21% BTW) / studio De Eester, Amsterdam / C. van Eesterenlaan 302, 1019 JR Amsterdam
type: workshop

Na de covid-19 pauze start in januari 2021 weer een nieuwe blok vrijdagochtend sessies: Met een vaste groep 8x trainen en je improvisatieskills verdiepen!

Om de week op vrijdag vanaf januari t/m april (data nog onder voorbehoud)

Iedereen die eerder minstens één keer een Genetic Choir workshop heeft gedaan is welkom om zich aan te melden. Stuur daarvoor in combinatie met je betaling een email naar: workshops@genetic-choir.org

lees meer    TICKETS

13 - 16 MEI 2021 - IMPROVISATION AND MEMORY - WHATIIIF? BERLIN 2020
13:00 - 13:00 / free / Exploratorium, Berlin / Mehringdamm 55, Sarotti-Höfe, 10961 Berlin

Voor de vierde keer al organiseert het Genetic Choir in samenwerking met internationale en interdisciplinaire partners het nomadische onderzoeksfestival WhatIIIF?. Dit jaar strijken we neer in Berlijn, met als gastheren het Exploratorium en Impro-per-Arts.


CORONA UPDATE: We postponed the upcoming Berlin edition of WhatIIIF to May 2021.
The new dates will be: 16 May - 20 May 2021

Please read this as an early invitation for next year! :-D You can already announce your interest and get in touch with us.

lees meer