home | blog | projecten | workshops | agenda | over ons | info@genetic-choir.org  
 
     ENGLISH > 

  nieuws
 

AGENDA
In de agenda vindt u een overzicht van onze activiteiten die door ons of door derden worden georganiseerd en waarbij u van harte welkom bent. Binnen een getoonde datum kunt u veelal direct kaarten voor de concerten bestellen of u aanmelden voor een workshop.


 ZATERDAG 8 JUNI 2024 - MASTERCLASS STEM&LUISTER 'RAAK ME (AAN)'
10:00 - 13:00 / 48€ / Lavendelzaal / Kramatplantsoen 101 in Amsterdam
 
Hoe weet je of wat je zingt aankomt bij je publiek? Dat is niet altijd eenvoudig af te lezen, zeker niet wanneer er enkel sprake is van non-verbale signalen. Door tijd te nemen om de ‘echo’ van een lied te beluisteren, bij jezelf en bij de ander, kun je beter aanvoelen hoe het gezongene ontvangen wordt. Fysieke aanraking is ook een prachtig middel om zonder woorden in verbinding te zijn. In deze masterclass werken we zowel met de echo als met aanraking, om onze voelsprieten aan te scherpen.


lees meer    INSCHRIJVEN

ZATERDAG 22 JUNI 2024 - GENETIC CHOIR INTRO WORKSHOP
10:00 - 13:30 / 20,- / Amsterdam
 
Deze workshop werkt goed als een kennismaking met Genetic Choir zingen of om weer eens op te frissen en erbij te zijn. Iedereen kan meedoen! Bij het laten ontstaan van muziek vanuit een zwerm zangers zijn alle soorten stemmen en muzikale voorkeuren welkom. Hierna besluit je bijvoorbeeld verdiepende weekend workshops te doen of de vrijdagochtend trainingen. Ook kun je vrijwilliger worden in het Stem&Luister project Dan is deze workshop gratis voor je. Neem contact op met Lina voor meer informatie: lina@genetic-choir.org

lees meer    INSCHRIJVEN

ZATERDAG 6 JULI 2024 - MASTERCLASS STEM&LUISTER 'JE MUZIKALE COMPAS'
10:00 - 13:00 / 48€ / Lavendelzaal / Kramatplantsoen 101 in Amsterdam
 
Hoe navigeer je als zanger in samenzang? Welke keuzes maak jij om het muzikale materiaal dat de ander heeft ingezet, te versterken? Instant copy, een ritmische onderlaag, harmonisch meezingen met de melodie, of een terloops geluid daartussen beweegt, er zijn eindeloze mogelijkheden. Wanneer je niet automatisch meezingt met de ander maar een heldere keuze maakt in je bijdrage aan het geheel, ben je echt samen aan het componeren.
In deze masterclass benoemen en beoefenen we verschillende opties, zodat je een breder palet aan mogelijkheden hebt in het zingen met meerdere zangers.


lees meer    INSCHRIJVEN